Waarom vakantie naar Ibiza

Je bent je aan het oriënteren op je vakantie en je hebt ongetwijfeld al gekeken op Internet wat je allemaal kunt gaan doen en waar je binnen Europa allemaal naartoe kan. Je bent er dan vast achter gekomen dat van alle eilanden het eiland Ibiza zo ongeveer alles te bieden heeft – van een extreme partyvakantie tot een rustige eilandvakantie voor het hele gezin, van funky drankjes tot traditionele gerechten.

Mogelijkheden

Je kunt bijvoorbeeld naar Ibiza haven en Ibiza-Stad, loungen in de Arabische tenten van KM5 of lekker Thais eten in de Bamboedha Groove. Verder kun je erg goed shoppen in Ibiza-Stad, kan je een dagje met de boot naar Formentera of een sunset pakken bij het beroemde Café del Mar en daarna lekker gaan eten bij de Curry Club in San Antonio.

Het nachtleven

Het opwindende nachtleven van Ibiza blijft de grootste aantrekkingskracht uitoefenen op haar bezoekers. Zonder twijfel zijn de nachten van Ibiza uniek en anders. Zowel inwoners als bezoekers kunnen zo binnenlopen in een decor van verbeelding en fantasie, speciaal gedurende het clubseizoen, wanneer de meest uitgesproken en vreemd uitgedoste personages zich mengen in het rumoer van het uitgaansleven. Het is een spektakel van licht, kleur en magie wat doorgaat tot laat in de nacht. Wil je uitgaan, kijk dan op party kalenders op Internet: www.ibiza-spotlight.com/night/club

De stranden

De stranden van Ibiza zijn erg divers. Stranden met fijn zand en transparante turquoise wateren en diepverborgen pittoreske baaitjes. Magische onderwater plekken en groene naaldbossen die soms tot aan zee reiken. Het eiland heeft 57 strandjes waar het natuurschoon samenkomt met een prachtige zee en het haar bezoekers mogelijk maakt heerlijk te zonnen of verschillende watersporten te beoefenen.