Faq

Ik lees wel eens van die verhalen dat mensen uiteindelijk met een fakebedrijf te maken hebben. Hoe weet ik dat ik in dit geval niet met een fakebedrijf te maken heb maar met de echte eigenaren?

Je hebt via deze website direct contact met de eigenaren, dit is dus geen website van een verhuurmaatschappij of iets dergelijks. Daarnaast doen wij weer zaken met het bedrijf  wat al jaren gevestigd is op Ibiza. Er is dus absoluut geen risico dat men hier met een malafide bedrijf te maken heeft aangezien er genoeg manieren zijn om het hele verhaal te checken op waarheid.

Heb je een auto nodig op het eiland?

Op het eiland rijden bussen en er zijn genoeg taxi’s te krijgen maar huur je een villa dan is het over het algemeen wel zo dat je echt een auto nodig hebt om bij de villa te komen want een taxi kan je wel (terug)brengen naar de villa maar nooit ophalen omdat het per telefoon bijna niet uit te leggen is waar de villa precies ligt. Los daarvan is het sowieso handig om een auto te huren om alle leuke plekjes van het eiland te ontdekken.

Is het huis makkelijk te vinden vanaf het vliegveld?

Ondanks dat de villa centraal gelegen is op het eiland, is het niet zomaar te vinden en een Tom Tom (van huis meegenomen) is ook geen oplossing aangezien de meeste villa’s in Ibiza niet in een officiële straat zijn gevestigd maar in de bergen en/of een natuurgebied en die weggetjes hebben geen officiële status. Daarom wordt je op het vliegveld opgevangen door iemand van True Ibiza die met je meerijdt (in een aparte auto natuurlijk) naar de villa. Als je er eenmaal 1x naartoe gereden bent is het heel makkelijk weer terug te vinden als je ergens naartoe gaat.

Zijn de stranden, de uitgaansgelegenheden en bijv. de speciale bezienswaardigheden makkelijk te vinden met de auto?

In Ibiza is de bewegwijzering van zeer goede kwaliteit, alles staat er goed aangegeven, dus met een kaart van Ibiza bij de hand kun je makkelijk, zonder te verdwalen, alle plekken vinden waar je naartoe wil.