Guesthouses

Ibizavilla “Can Dami” is voorzien van 2 volledig zelfstandige guesthouses. Deze guesthouses staan op een andere plek dan het hoofdhuis wat een extra privacy creëert wanneer Ibizavilla “Can Dami” wordt gehuurd door meerdere stellen of gezinnen.

De guesthouses zijn voorzien van:

– een (ouder)slaapkamer met een 2-persoonsbed 180 x 200cm
– een kinderkamer
– ibicenco stijl badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet

De 2-persoonsbedden zijn voorzien van 2 goede luxe matrassen, twee 1-persoons dekbedden en 4 goede kussens. Het stapelbed in de kinderkamer heeft een ruime afmeting van 90 x 200cm en zijn elk voorzien van 2 goede matrassen en 2 goede kussens.

Beide guesthouses zijn tevens voorzien van een ruime kledingkast, een mooi dressoir, een Balinese passpiegel en nog wat decoratieve spullen zoals kandelaren, schilderijen, etc om de pittoreske sfeer van de inrichting nog wat te benadrukken.

Elk guesthouse is voorzien van een eigen terras met afdakje. Hier kan me zich ‘s avonds in alle rust nog even terugtrekken voor een romantisch momentje voor het slapen gaan.

Apart van elkaar te gebruiken

De guesthouses zijn erop gebouwd om apart van elkaar te gebruiken dus zijn voorzien van een eigen ingang met aparte sleutel, een eigen warmwaterboiler en een eigen aircosysteem. Indien de situatie zich voordoet dat allebei de guesthouses door 1 stel met kinderen wordt gebruikt is het guesthouse voorzien van een “connecting” deur, dus kan men van binnenuit van het ene guesthouse in het andere guesthouse komen. Ideaal wanneer bijv. de kinderen in de ene (ouder)slaapkamer slapen en de ouders in de andere slaapkamer. Kortom; diverse mogelijkheden met deze 2 guesthouses met in het totaal dus 6 slaapplaatsen (4 volwassen, 2 kinderen) en 2 badkamers!