Restaurants

Op het eiland zijn diverse restaurants, van goedkoop tot heel duur, van echte Spaanse local uitstraling tot uberhip, teveel om op te noemen, maar hieronder paar hotspots die zeker een bezoekje waard zijn:

blue marlin

Blue Marlin
Blue Marlin is een mooie moderne en beroemde strandtent gelegen aan Cala Jondal, waar men prima kan lunchen, loungen, dansen en/of dineren.

km5
KM5

KM5 is een restaurant gelegen midden op het eiland tussen San José en Eivissa. De gelegenheid is zo ingericht dat men er heerlijk kan dineren, loungen en dansen

sarimaSa Rima
Langs de weg naar Cala Conta is dit typisch Spaanse restaurant te vinden, Sa Rima. Met name de omgeving, maar natuurlijk ook het eten, is erg de moeite de waard.

calfredo

Can Alfredo
Can Alfredo is het oudste restaurant van Ibiza, gelegen in Eivissa, met lokale specialiteiten.

denbosc

S’illa des Bosc
S’illa des Bosc vindt men op Cala Conta. Met een fantastisch uitzicht op S’illa des Bosc.

kecafe
KE Kafe

KE Kafe is een restaurant in Eivissa waar Marrokaans, Indisch en vegetarisch gegeten kan worden. Het is gelegen in de buurt van de haven.

bambudda
Bambuddha Grove

Bambuddha Grove is een Mediterrasian restaurant gelegen bij St. Gertrudis. De ambiance is bijzonder en men kan er goed eten en drinken.

amarant
Amarant
Amarant is een klein en gezellig restaurant gelegen aan Cala Codolar.

jap
JAP

Jap is een modern Japans restaurant gelegen in het centrum van Eivissa. Hier kan men terecht voor heerlijke sushi, sashimi en tempura!