Geschiedenis

Wij zijn de trotse bezitters van Ibizavilla “Can Dami”, de villa met de juiste sfeer voor een geslaagde vakantie op Ibiza.

Na jaren met veel passie en enthousiasme op vakantie te zijn geweest naar Ibiza, zowel met als zonder onze kinderen en ondanks dat wij altijd met veel plezier en tevredenheid huizen hebben gehuurd op Ibiza, kregen wij de financiële mogelijkheid om tot het aankopen van een huis in Ibiza over te gaan. Na een intensieve en lange zoektocht naar het perfecte huis binnen ons budget kwamen wij uiteindelijk bij Ibizavilla “Can Dami” terecht.

Uitgebreid verbouwd

Na een lange en uitgebreide verbouwing waarbij de vorige bewoners met hart en ziel elke hoekje en plekje hebben aangepakt, durven wij te zeggen dat zij van Can Dami echt een heel bijzonder vakantiehuis hebben gemaakt wat zich in onze ogen echt onderscheid ten opzichte van andere vakantiehuizen op Ibiza in deze categorie, zeker wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding.

Thuiskomen

Waar wij in het verleden meestal een beetje moeite mee hadden bij het huren van een vakantiehuis, was dat wij toch altijd wel het gevoel hadden een huis te huren die voor de commerciële verhuur was opgezet, dus zonder liefde en gevoel voor details. Omdat wij dit huis echt als onze 2e huis beschouwen en het ook zo hebben ingericht alsof we er met onze 2 kinderen ook daadwerkelijk permanent zouden wonen, denken wij dat wij met dit vakantiehuis ook het gevoel van “thuiskomen” aan onze gasten (want zo noemen wij onze huurders) kunnen overbrengen.

De opzet van de villa

De opzet van de verhuur van Ibizavilla “Can Dami” is dus van een hele andere aard dan de gemiddelde vakantiehuizenverhuurder op het eiland. Dus naast het feit dat wij enorm genieten van ons paleisje vinden wij het dus ook heel leuk als we enigszins ons gevoel kunnen overbrengen aan de mensen die tijdelijk ons huis huren. Tot nu toe hebben wij alleen maar super positieve reacties mogen ontvangen en werd ons gevoel meerdere keren bevestigd dat de sfeer, de uitstraling, de indeling gecombineerd met de luxe en de privacy die iedereen onderling heeft door een slimme indeling van het huis zelf, mede ertoe hebben geleid dat onze gasten hun vakantie in Ibiza als perfect hebben ervaren waarbij dit huis een groot onderdeel is geweest in het slagen daarvan.

En dat vinden wij natuurlijk superleuk om te horen omdat wij dat zelf ook elke keer weer ervaren en er geen genoeg van kunnen krijgen om ons enthousiasme met iedereen hierover te kunnen delen. En of je nu alleen met het gezin komt of juist zonder kinderen of met vrienden, dat maakt allemaal niets uit. Het huis biedt zowel ruimte en woongenot voor 2 gezinnen zonder dat je het gevoel hebt “op elkaars lip” te zitten, maar de villa leent zich ook perfect voor bijvoorbeeld 3 of 4 stelletjes die lekker een weekje naar Ibiza willen komen om het (wereld)beroemde nachtleven in te duiken. Dus voor ieder wat wils, Ibizavilla “Can Dami” voorziet wat ons betreft in de verschillende behoeftes.

De andere pagina’s

Op de andere pagina’s op deze site gaan wij dieper in waarom Ibizavilla “Can Dami” voldoet aan alle eisen die men mag verwachten van een vakantievilla en wat deze villa wat ons betreft meer bijzonder maakt dan andere villa’s en waarom de daaraan gekoppelde prijs/kwaliteit verhouding zich daarom redelijk onderscheid van alle andere vakantievilla’s die worden aangeboden op Ibiza. We zouden het dus leuk vinden als je dus nog wat verder surft op deze site en de foto’s goed bekijkt om een goed beeld te krijgen van de villa zelf, maar ook van de locatie, de centrale ligging, het buitengebeuren, etc om daarmee een duidelijk beeld te krijgen waar Ibizavilla “Can Dami” voor staat en wat deze Ibizavilla eventueel voor jou te bieden heeft.