Tuin, Chill-out & Dakterras

Tuin

Buiten de vele terrassen beschikt deze Ibizavilla ook nog eens over een grote tuin van meer dan 800m2 oppervlakte. De tuin is voorzien van diverse planten maar ook diverse fruitbomen waaronder sinaasappel, citroen en pruimenbomen. De tuin ligt direct naast het zwembadterras en geeft door zijn grote afmetingen de villa nog meer “status” door de enorme vrijheid die deze extra ruimte op het terrein oproept. Buiten het ruimtelijk gevoel geeft de tuin bij avond nog eens een extra dimensie door het uitlichten van de planten en pittoreske boompjes op zo’n manier dat dit een gevoel oproept alsof je vanaf de veranda naar een “sprookjesbos” zit te kijken.

Chill-out

Ibizavilla Can Dami beschikt over een prachtige en zeer ruime chill-out om te relaxen voorzien van buitenkeuken en een grote vaste barbecue.

Dakterras

Ibizavilla “Can Dami” beschikt ook over een klein maar pittoresk dakterras met een panoramisch uitzicht en is tevens een goede plek om de mooie zonsondergang van Ibiza te bekijken. Via de trap aan de linkerzijkant van het huis kan je het terras bereiken.