Beheer door True Ibiza

Omdat wij in Nederland wonen en dus alleen tijdens vakanties op het eiland zijn moet het huis natuurlijk beheerd en onderhouden worden door iemand van het eiland zelf. Nou moet je daar natuurlijk echt iemand voor vinden die je enerzijds 100% kan vertrouwen maar anderzijds ook kwaliteit aflevert en die twee combinaties zijn helaas niet zo makkelijk op het eiland te vinden. Er zijn namelijk een hoop malafide “beheer bureautjes” die slecht werk afleveren en een “dubbele” agenda erop nahouden.

Over True Ibiza

Gelukkig hebben wij het juiste bureau for the job gevonden; genaamd True Ibiza. Een onderneming met lef, die hoogstaand kwalitatief werk aflevert. Eigenaar Tom van Amerongen heeft al meer dan tien jaar ervaring in de huizenverhuur op Ibiza, en begeleidt je op zeer persoonlijke wijze. In ons geval heeft True Ibiza het complete aankooptraject en onze verbouwing begeleidt, en dienen ze nu als contactpersoon op het eiland: ze verzorgen het nodige onderhoud en doen daarnaast ook de verhuur van Ibizavilla “Can Dami”. Van aanvraag en beschikbaarheid tot contract en betaling, en van schoonmaak tot pick-up service van het vliegveld. Wat er tijdens je verblijf ook maar geregeld moet worden; True Ibiza is 24/7 tot je dienst!

Andere villa’s

Buiten Ibizavilla “Can Dami” verhuurt True Ibiza nog andere luxe villa’s maar beperkt zich in de verhuur alleen tot vakantievilla’s met “een verhaal” dus in de meeste gevallen huizen van eigenaren met dezelfde filosofie: stijlvolle en sfeervolle huizen op een goede locatie die je het echte “thuiskomen” gevoel geven!